Το Καλάθι σας είναι άδειο.


Η εταιρεία μας

Η Alfa Medical Solutions-Κ. Αδαμοπούλου & ΣΙΑ ΟΕ, είναι μια εμπορική επιχείρηση που από το 2003 δραστηριοποιείται στον ευρύτερο χώρο των Ιατρικών. Κύριο αντικείμενό της είναι η εισαγωγή, εμπορία και διανομή Υγειονομικού υλικού και Ιατρικού εξοπλισμού σε Ιδιωτικά ιατρεία, Διαγνωστικά κέντρα και Κλινικές ενώ συνεργάζεται με επιτυχία και με αρκετούς πάροχους της Δημόσιας Υγείας σε όλη την Ελλάδα.

Από την δημιουργία της το 2003, επένδυσε στην άμεση πώληση, τη σύγχρονη τεχνολογία και τις μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας, εστιάζοντας παράλληλα στην πλήρη και ενημερωμένη γκάμα προϊόντων, στη διαθεσιμότητα τους και στο άψογο service. Το αποτέλεσμα ήταν, με σταθερά ανοδική πορεία, να εδραιωθεί και σήμερα να είναι μία από τις νεαρότερες εταιρείες του χώρου που αριθμεί πολύ μεγάλο αριθμό ικανοποιημένων πελατών.

Η Alfa Medical Solutions, διαθέτει πλήρη γκάμα υγειονομικού υλικού και εξυπηρετεί με μεγάλη επιτυχία Δερματολόγους, Ορθοπεδικούς, Μικροβιολόγους, Πλαστικούς Χειρουργούς, Γυναικολόγους, Γενικούς Χειρουργους, Ακτινολόγους, Γαστρεντερολόγους, Παιδιάτους, Φυσιάτρους, Φυσιοθεραπευτές, Πολυιατρεία, Μονάδες Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, Γενικές Κλινικές, ΜΦΗ, Αθλητικά Σωματεία,  Ιατρεία Εργασίας, Κτηνιατρεία, Κέντρα Υγείας, Ασφαλιστικά Ταμεία, Υπουργεία, ΔΕΚΟ και πολλούς άλλους χωρους υγείας.

Τα προϊόντα προέρχονται από την Ελλάδα και το εξωτερικό, Ευρώπη, Αμερική και Ασία. Σταθερές και μακροχρόνιες είναι οι συνεργασίες, με τους μεγαλύτερους κατασκευαστικούς οίκους ιατροτεχνολογικών προϊόντων: 3M, Johnsons & Johnsons, Becton & Dickinson, Lohmann & Rausher, BBraun, Polymed, Penine, Pharmaplast, Unomedical, Aptaca, Dr Schumacher, Sarstedt, Mesorelle, Hartmann, Bode-Hambourg, KAI Medical, Knittel Glass, Merck, Roche, Romed, SONY, Spencer, Teleflex, Portex, Artsana, Pic Indolor, Novak M, Promat, Novex, Labline, Heine, Riester, Hilbro, Littmann, Omron, Sissel, Luxo, Brumill, Seca, Kern. Ενώ κάθε χρόνο στην λίστα των συνεργαζομενων κατασκευαστικών οίκ προστίθενται νέες συνεργασίες με νέας τεχνολογίας προϊόντα, καλύτερης ποιότητας και πιο ανταγωνιστικά.

Η εταιρεία δημιουργήθηκε το 2003 στο Ίλιον και από το 2005 έως σήμερα εδρεύει στο Περιστέρι Αττικής. Τα γραφεία που στεγάζουν τις διοικητικές υπηρεσίες βρίσκονται στην οδό Αίαντος 10 & Οδυσσέως 38, ενώ πλησίον των γραφείων βρίσκεται η αποθήκη επί της Πατρόκλου 13. Εντός του 2015, η εταιρεία πρόκειται να μετεστεγαστεί σε νέες εγκαταστάσεις.

Η Alfa Medical Solutions-Κ. Αδαμοπούλου & ΣΙΑ ΟΕ είναι μία ελληνική οικογενειακή εταιρεία, στελεχωμένη με έμπειρη και  οργανωμένη ομάδα εργαζομένων, που δεν σταματά να λειτουργεί με σεβασμό και αφοσίωση στους πελάτες, τους συνεργάτες, την ιστορία και τις αξίες της.


Με εκτίμηση

Κάλλια Αδαμοπούλου & Γιώργος Αδαμόπουλος